Untitled
13 feb 2014
week 35: 7 t/m 13 februari

Op 07 februari heeft Laura niet zoveel geslapen, maar wel fijn gespeeld. Ze draaide tijdens het spelen sinds lange tijd ook weer op haar buik.
Ik ben op 08 februari met Laura naar de bibliotheek geweest. Ze had een uitnodiging gehad voor het BoekStartprogramma; ze heeft een koffertje met 2 boekjes en een CD met kinderliedjes gekregen en haar eigen biebpas. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ome Piet en tante Willy waren er ook en later kwamen ook Mark en Bas. Als Bas erbij is, gaat Max in zijn bench, omdat hij anders Bas in zijn enthousiasme omver loopt. Nu zat hij niet in de bench en Laura schrok erg van hem als hij blafte.
Op 09 februari kwamen Mariëlle, Dirk, Bente en Juul op bezoek. Laura heeft er de hele tijd bij gezeten en was erg vrolijk. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Toen Laura onder de babygym lag, draaide ze weer op haar buik.
Ome Piet was op 10 februari jarig. Bas, Laura en ik zijn daar ’s morgens naar toe geweest. Er was verder nog geen bezoek. Laura heeft gezellig op schoot gezeten, al moest ze soms wel even huilen. Toen we in de supermarkt waren, is Laura in de wandelwagen in slaap gevallen. Ik hoorde Laura hard huilen toen ze in haar bedje lag. Toen ik ging kijken, lag ze op haar buik met haar gezichtje tegen de spijlen aan.
Op 11 februari kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. Laura was weer erg vrolijk. ’s Middags zijn we naar de winkel gewandeld.
We zijn op 12 februari boodschappen gaan doen en zijn daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben tante Maartje en Eline ook nog even gezien. Na het eten zijn we naar huis gegaan.
Op 13 februari hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo geweest.
Laura heeft weer helemaal ontdekt hoe ze op haar buik moet draaien. Eerst kon ze niet terug op haar rug rollen, maar het is haar inmiddels al een paar keer gelukt.
Eerst ging Laura na de eerste voeding weer terug naar bed, maar de laatste paar dagen gaat ze dan niet meer slapen en is ze ’s morgens veel wakker.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative